Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 273 resultaten:
EUR 2.717.540Huis
Londen
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.469.400Huis
Londen
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.475.074Huis
Londen
3
2
Te koop. Dit moderne huis biedt 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd en gerenoveerd. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 3 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een gesloten tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.392.670Huis
Londen
4
3
Te koop. Dit mooie luxe huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Er is vloerverwarming. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats en een garage met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.042.410Huis
Londen
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. Het huis heeft een zonnige ligging. Het is een zonnige, lichte woning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 709.274Huis
Pembrokeshire
5
3
202 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 202 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning is voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een privé garage. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.006.881Huis
Londen
4
3
Te koop. Dit mooie luxe moderne huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Er is vloerverwarming. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.517.484Huis
Londen
Te koop. Renovatie is noodzakelijk. Het huis ligt in een rustige omgeving.
EUR 275.000Huis
Lancashire
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Er is een badkamer en een hammam ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.772.785Huis
Londen
11
Te koop. Dit huis biedt 11 kamers en 11 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een lichte woning. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.