Huis voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 270 resultaten:
EUR 996.865Huis
Sutton
Grove Road, Sutton, SM1
4
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin het terras ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een atelier en een berging. Het huis is op het zuiden gericht. Het is een zonnige, lichte woning voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Deze woning in oude stijl wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een wasdroger, een koelkast, een spoelbak, een afzuigkap en een kookplaat. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage met plaats voor 4 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 740.528Huis
Diss
5
3
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. De woning beschikt over een bijgebouw. Er zijn 3 badkamers. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 683.564Huis
Tendring District
5
1
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 5 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee. De woning is voorzien van een glaswand. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 797.492Huis
Saint Osyth
4
2
262 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 262 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er zijn 2 badkamers. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 569.637Huis
Holbeach
5
2
250 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 250 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats en een privé garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 284.819Huis
Londen
1
Te koop. Deze bungalow is gelijkvloers, biedt 1 kamer en 1 slaapkamer. De bungalow bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is een badkamer ;.
EUR 284.819Huis
Londen
1
Te koop. Deze bungalow is gelijkvloers, biedt 1 kamer en 1 slaapkamer. De bungalow bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is een badkamer ;.
EUR 626.601Huis
Norfolk
5
3
259 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 259 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 3 badkamers ;.
EUR 484.191Huis
Broadland
3
2
153 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 153 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.481.056Huis
Dickleburgh and Rushall
6
6
Te koop. Dit huis biedt 6 kamers en 6 slaapkamers. De woning beschikt over een schuur. Er zijn 6 badkamers.