Huis voor Kopen, Turkije

Sorteer 124 resultaten:
EUR 1.055.502Huis
Yeni Mahallesi
2
6
610 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 610 m², 6 kamers en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 2018). de perceeloppervlakte bedraagt 1350 m². De villa heeft 3 balkons. Er zijn 6 badkamers ; er zijn tevens 6 toiletten. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 155.932Huis
Antalya
4
3
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 175.000Huis
Muğla
3
1
Te koop. Dit huis is gelijkvloers en staat leeg ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 95.000Huis
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen. Het is een zonnige woning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 120.000Huis
Türkmen Mahallesi
2
1
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; met een wasmachine en een koelkast. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 188.000Huis
Fethiye
4
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 209.909Huis
Ovacık
3
3
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, 4 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 599.740Huis
Kalkan Belediyesi
5
5
Te koop. Dit huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. Er zijn 5 badkamers.
EUR 678.905Huis
Izmir
4
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft 3 verdiepingen, 5 kamers en 4 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u uitzicht heeft op de bergen. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.