Huis voor Kopen, Sri Lanka

Sorteer 4 resultaten:
EUR 6.938.120Huis
Dikwella
Claughton House, Tangalle Rd
5
6
415 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 415 m² en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1985). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 29554 m². Er zijn 6 badkamers ; er zijn tevens 6 toiletten. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 367.000Huis
Unawatuna
3
2
171 m²
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 171 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 6070 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 177.000Huis
Dikwella
2
Te koop. Dit huis biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. Er is internet via WiFi. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 14.127.000Huis
Weligama
Te koop. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is een badkamer ;. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.