Huis voor Kopen in Málaga, Spanje

Sorteer 58 resultaten:
EUR 700.000Huis
Málaga
Calle palmeras, 41
8
4
855 m²
Te koop. Dit chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 855 m² en 8 slaapkamers. Het is mogelijk het pand uit te breiden. U heeft een vrij uitzicht op de zee ; het chalet bevindt zich op korte afstand van winkels (15 minuten), het openbaar vervoer (25 minuten) en de zee (7 minuten). Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een kleedkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; met gasaansluiting. Bij het object hoort een garage met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een bibliotheek en een tennisbaan. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 240.000Huis
Málaga
Calle Luis Rosales, 34
4
2
220 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 220 m² en 4 slaapkamers. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto.
EUR 220.000Huis
Málaga
C Severo Ochoa 5,5D
4
4
270 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 270 m² en 4 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers.
EUR 1.250.000Huis
Málaga
Calle Balcon, 16
5
4
500 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 500 m² en 5 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers.
EUR 180.000Huis
Málaga
Calle Balcon, Málaga, Málaga
5
3
532 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 532 m² en 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van een kasteel. Het huis ligt in een dorp. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin en een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 185.000Huis
Málaga
Serrano Fernandez,4
2
2
175 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 175 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 1936). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een sportzaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.150.000Huis
Málaga
Los Caireles,6
4
3
180 m²
Te koop. Dit huis is gelijkvloers, heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 180 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1980). Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, winkels (5 minuten), de zee (5 minuten) en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving en aan een doodlopende straat en heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een speelkamer, een waskamer, een souterrain, een wijnkelder, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto met plaats voor 2 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 335.000Huis
Málaga
Bolivia
4
2
176 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 176 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. U heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee (15 m). Het huis is voorzien van een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. (inclusief makelaarskosten).
EUR 869.000Huis
Málaga
Calle Célebes Timur
3
1
294 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, 0 verdieping, een woonoppervlak van 294 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 1990). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer, de zee en een park. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 2 eetkamers, 1 eetkamer, 2 inpandige bergingen, een bergruimte en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats met plaats voor 5 auto's met plaats voor 4 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 875.000Huis
Málaga
Calle Ortiga
4
5
377 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 377 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee (12 minuten). Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De aanwezigheid van een verwarmd zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.