Huis voor Kopen in Málaga, Spanje

Sorteer 59 resultaten:
EUR 699.000Huis
Málaga
3
2
235 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 235 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw (bouwjaar: 1990). Het is mogelijk het pand uit te breiden. U heeft een vrij uitzicht. de perceeloppervlakte bedraagt 236 m². Het is een lichte woning. Deze verzorgde woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en een wijnkelder. Er zijn 2 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Málaga
4
3
300 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 300 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1993). Het ligt in het souterrain vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 327 m². Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer van 40 m² ; het huis beschikt tevens over een waskamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; (15 m²). De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een tennisbaan. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 840.000Huis
Málaga
5
2
251 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 251 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1960). Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, de zee (10 minuten) en een park. de perceeloppervlakte bedraagt 294 m². Het huis is op het zuiden gericht. Het huis heeft een plat dak. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 18 m². De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.900.000Huis
Málaga
4
3
268 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 268 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 854 m². Het is een zonnige, lichte woning. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.200.000Huis
Málaga
Camino Lago, 10, Málaga
10
4
900 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 900 m² en 10 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers.
EUR 440.000Huis
Málaga
Calle Canal, 20
4
2
230 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 230 m² en 4 slaapkamers. De woning is ingericht. Het is mogelijk het pand uit te breiden. Het chalet bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Het chalet is voorzien van zonnepanelen. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 105.000Huis
Málaga
Calle Granada, Málaga
4
1
365 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 365 m² en 4 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 870.000Huis
Málaga
Calle Java 31, Málaga
6
3
600 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 600 m² en 6 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park (5 km). Het chalet ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer van 70 m² en 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een privé zwembad, een serre en een zonneterras van 50 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 550.000Huis
Málaga
Lagarillo, 2
4
4
360 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 360 m² en 4 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bron. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer van 38 m² ; het huis beschikt tevens over meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Bij het object hoort een garage met plaats voor 6 auto's. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 330.000Huis
Málaga
Calle Pedro Ximen, 15
4
2
216 m²
Te koop. Dit chalet heeft een woonoppervlak van 216 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het chalet bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het chalet ligt in een rustige omgeving en is op het zuidoosten gericht. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ; tevens is er een keuken voorzien van een oven en een kookplaat. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio en een barbecue maakt deze woning helemaal af.