Huis voor Kopen in Costa Brava, Spanje

Sorteer 995 resultaten:
EUR 550.000Huis
Aiguaviva
4
2
306 m²
Te koop. Deze mooie villa is gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 306 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 448 m². De villa ligt in een rustige omgeving. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 85 m². De villa is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een openbaar zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 599.000Huis
Santa Cristina d'Aro
4
1
325 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 325 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee. De woning beschikt over een bijgebouw en een berging. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een waskamer, een kleedkamer, een souterrain, een bergruimte en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad, een serre en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Huis
Calonge
4
2
224 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 224 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; de villa bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 911 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. De villa is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer, een wijnkelder en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 345.000Huis
Sant Antoni de Calonge
3
2
126 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 126 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De villa bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 133 m². Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een bergruimte en een magazijn. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 650.000Huis
Gerona
3
Te koop. Dit huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee (1 km). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een kleedkamer. Er is een badkamer. Bij het object hoort een garage met een oppervlakte van 55 m². De aanwezigheid van een tuin en een privé zwembad maakt deze woning helemaal af.