Huis voor Kopen in Costa Blanca, Spanje

Sorteer 1835 resultaten:
EUR 1.450.000Huis
Montgo de Toscamar
6
5
435 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 435 m² en 6 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer en een souterrain. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zonneterras maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 250.000Huis
Ontinyent
5
2
353 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 353 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1940). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een gastenverblijf. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een zolder. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 595.000Huis
Santa Pola
5
3
180 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 180 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 1984). de perceeloppervlakte bedraagt 180 m². Er zijn 3 badkamers.
EUR 650.000Huis
Agres
9
4
1581 m²
Te koop. Dit traditionele huis heeft een woonoppervlak van 1581 m², 9 kamers en 9 slaapkamers. (bouwjaar: 1880). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw, een berging en een bron. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een zolder en een wijnkelder. Er zijn 4 badkamers ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé patio en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Huisdieren zijn toegestaan.
EUR 350.000Huis
Banyeres de Mariola
4
2
355 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 355 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 2005). U heeft een vrij uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van houten rolluiken. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een waskamer, 1 inpandige berging en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een gesloten tuin, een barbecue, een zwembad, een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 164.500Huis
Cabo Roig
3
2
90 m²
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd ; het huis heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 90 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2007). U heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (45 minuten) en de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 125 m². Het is een vrijstaande woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte evenals een hammam ;. Bij het object hoort een garage. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een zwembad en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 116.900Huis
Cabo Roig
2
1
71 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 71 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 1989). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (45 minuten) en de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 90 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een openbaar zwembad maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: 320.
EUR 250.000Huis
La Torre de les Maçanes
3
1
130 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 130 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is ingericht (bouwjaar: 2010). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (50 minuten) en de zee (40 minuten). De woning beschikt over een bijgebouw ; de perceeloppervlakte bedraagt 550 m². Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een goed geïsoleerde woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van een zolder en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af.
EUR 108.000Huis
Torrevieja
2
1
65 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 65 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. De woning is ingericht (bouwjaar: 2006). U heeft een vrij uitzicht ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. de perceeloppervlakte bedraagt 96 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
EUR 1.490.000Huis
Bocairent
4
3
406 m²
Te koop. Dit mooie huis is gebouwd in oude stijl ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 406 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1850). Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een dorp. De woning is voorzien van een schuifpui. Deze woning is opgetrokken uit steen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ; er is tevens 1 toilet en met een magnetron. Het huis is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een zwembad en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.