Huis voor Kopen, San Marino

Sorteer 6 resultaten:
EUR 350.000Huis
San Marino di Urbino
strada Terza Gualdaria
3
3
125 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 125 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis heeft 1 balkon. Het huis is voorzien van een kelder en een souterrain. Er zijn 3 badkamers. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto.
EUR 695.000Huis
San Marino di Urbino
Str. Ca' Valentino, 21
4
432 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 432 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is mogelijk het pand uit te breiden. Het ligt in het souterrain en deze is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis ligt bij een tuin en in een rustige omgeving. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto en een oppervlakte van 135 m². De aanwezigheid van een tuin van 120 m² van 120, een serre maakt deze woning helemaal af.
Prijs op aanvraagHuis
San Marino di Urbino
Via del Passetto, 47
5
4
470 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd ; de villa heeft een woonoppervlak van 470 m², 6 kamers en 5 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. De villa heeft 1 balkon. Het is een zonnige, lichte woning. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. De villa is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een kelder en een souterrain. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto en een oppervlakte van 120 m². De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 250.000Huis
San Marino di Urbino
via del Passetto
4
120 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 120 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. Het ligt in het souterrain. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een waskamer en een souterrain. Er is een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto.
Prijs op aanvraagHuis
San Marino di Urbino
Strada di San Michele, 91A
4
3
276 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 276 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De villa bevindt zich op korte afstand van een park. De villa ligt bij een tuin en in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 82 woonkamers, 1 woonkamer, 1 eetkamer, een zolder, een kelder en een souterrain. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 430.000Huis
San Marino di Urbino
Strada della Serra
4
1
200 m²
Te koop. Deze villa is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; de villa heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 200 m², 5 kamers en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee. De villa heeft 1 balkon. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer en een kelder. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;, een kitchenette. De aanwezigheid van een privé tuin van 450 m² maakt deze woning helemaal af. Voor meer informatie kunt u contact opnemen per telefoon : 0549903454.