Huis voor Kopen, Nieuw-Zeeland

Sorteer 1258 resultaten:
AuctionHuis
Gisborne
Clifford Street 381
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 635 m². Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
By NegotiationHuis
Palmerston North
Caccia Birch Lane 2
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1004 m². Het is een lichte woning voorzien van een glaswand. Het huis is voorzien van 2 woonkamers, 1 kantoor en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
TenderHuis
Masterton
Cornwall Street 125
4
1
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 984 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 157.213Huis
Kaitaia
North Road 30
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 862 m². Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een privé tuin, een privé patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Set SaleHuis
Te Awamutu
Gleneagles Drive 289
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 699 m². De woning is voorzien van dubbele beglazing. Er is gasverwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een tuin, een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
AuctionHuis
Auckland
Mt Smart Road 95
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. de perceeloppervlakte bedraagt 478 m². Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een barbecue maakt deze woning helemaal af.
EUR 388.173Huis
Waihi Beach
Didsbury Drive 27
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 838 m². Er is 1 badkamer.
Deadline Treaty closing 7 November 2018Huis
Teal Crescent 19
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. de perceeloppervlakte bedraagt 888 m². Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage.
Deadline Sale, Closes 7 November at 4.00Huis
Rotorua
Douglas Street 8
4
2
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 859 m². Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
Price by NegotiationHuis
Needham Road 33
6
2
Te koop. Dit huis biedt 6 slaapkamers. U heeft uitzicht op weilanden. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 10423 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 2 woonkamers. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.