Huis voor Kopen, Jamaica

Sorteer 231 resultaten:
EUR 3.051.398Huis
Oracabessa
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.615.484Huis
Oracabessa
3
3
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.051.398Huis
Oracabessa
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.176.968Huis
Reading
5
6
Te koop. Dit huis biedt 5 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 5.056.602Huis
Montego Bay
5
8
Te koop. Dit luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 5 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 8 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer, een fitnesszaal en een tennisbaan. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 109.360Huis
Kingston
RIVER RIDGE ESTATE
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de bergen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 82.849Huis
Kingston
RIVER RIDGE ESTATE
2
2
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. U heeft uitzicht op de bergen. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 218.720Huis
Montego Bay
FARM HEIGHTS
6
6
Te koop. Dit huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 6 slaapkamers. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van een speelkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ; tevens is er een kitchenette.
EUR 97.461Huis
May Pen
NELL'S COTTAGE, MAY PEN
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ;.
EUR 66.279Huis
Montego Bay
SALT SPRING ROAD
7
5
Te koop. Dit huis biedt 7 slaapkamers. Het huis is voorzien van een waskamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage.