Huis voor Kopen, Gambia

Sorteer 5 resultaten:
EUR 71.969Huis
Brufut
3
2
Te koop. Dit mooie huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning beschikt over een atelier. Het huis ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; met een koelkast. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 71.969Huis
Brufut
3
2
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 4 auto's. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 94.759Huis
Brufut
5
5
Te koop. Dit huis is gelijkvloers en gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 6 kamers en 5 slaapkamers. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het huis ligt in een dorp. Het huis is voorzien van 2009 woonkamers en een waskamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 47.979Huis
Serekunda
2
3
Te koop. Dit mooie huis is gelijkvloers, biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door spachtelputz wanden. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 413.820Huis
Serekunda
8
8
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het huis biedt 9 kamers en 8 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 8 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.