Huis voor Kopen, Filipijnen

Sorteer 4 resultaten:
EUR 1.439.375Huis
Samal
11
10
Te koop. Dit huis biedt 10 kamers en 11 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. U heeft uitzicht op de zee de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 10 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;.
EUR 1.133.969Huis
Tagaytay
5
4
643 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 643 m², 14 kamers en 5 slaapkamers. (bouwjaar: 2010). De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een berging ; de perceeloppervlakte bedraagt 2581 m². Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 2 balkons. Het huis is voorzien van een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer en een magazijn. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten en, een kitchenette met een oven, een koelkast, een spoelbak en een afzuigkap. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 103.155Huis
Liloan
3
2
Te koop. Dit luxe huis is gelijkvloers en gemeubileerd ; het huis biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. U heeft uitzicht op de tuin ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels. De woning beschikt over een gastenverblijf. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 kantoor. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een privé parkeerplaats. Er is internet via WiFi. Deze woning beschikt over een tv en een telefoon. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem, tevens is er een bewaker. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 380.000Huis
Governor Generoso
4
Te koop. Dit huis biedt 5 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen. De keuken beschikt over een oven.