Huis voor Kopen, Curaçao

Sorteer 165 resultaten:
EUR 3.748.860Huis
Westpunt
Curacao's Most Spectacular Luxury Home
4
5
71 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 71 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven, een koelkast en een spoelbak. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.114.850Huis
Willemstad
Penstraat Beachhouses Investment oppurtunity
29
11
Te koop. Dit huis biedt 29 slaapkamers. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een mooie omgeving. Er zijn 11 badkamers waaronder een badkamer ;.
EUR 908.445Huis
Lagun
Directly on the Caribbean blue sea! Villa with apartments and an additional free
5
3
Te koop. Dit huis biedt 5 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een schuur. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.051.398Huis
Nieuwpoort
Magnificent tropical home at Santa Barbara Plantation
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Er zijn 3 badkamers.
EUR 4.359.140Huis
Curaçao
Jeremi Plantation
Te koop. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee.
EUR 3.696.551Huis
Sint Michiel
Blue Bay C - Seccion
Te koop. De woning beschikt over een gastenverblijf.
EUR 1.224.047Huis
Villa at the Ocean at Coral estate
4
3
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een oven en een koelkast. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 261.548Huis
Brievengat
7
2
Te koop. Dit huis biedt 7 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers ; tevens is er een kitchenette. Op het terrein ligt een parkeerplaats.