Huis voor Kopen in Catalonië, Spanje

Sorteer 2967 resultaten:
EUR 680.000Huis
Sant Cugat del Vallès
3
3
177 m²
Te koop. Dit traditionele huis is gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 177 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw : de woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud (bouwjaar: 1968). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het is een zonnige, lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui en dubbele beglazing. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 449.000Huis
Vilanova del Vallès
7
3
329 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 329 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. (bouwjaar: 2003). Het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee (20 minuten). De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een dorp. De woning is voorzien van dubbele beglazing en elektrische rolluiken. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is vloerverwarming. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, een kleedkamer, 1 inpandige berging en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 3 auto's. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 360.000Huis
Collbató
4
3
247 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 247 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1981). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis heeft 1 balkon. Het huis is voorzien van 1 eetkamer en 1 kantoor. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een privé tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 375.000Huis
Sant Antoni de Vilamajor
5
3
274 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 274 m², 5 kamers en 5 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1996). Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (15 minuten), het openbaar vervoer en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis heeft een mansarde kap en een leistenen dak. Het is een lichte woning. Deze woning is opgetrokken uit baksteen ; de woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een speelkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en met een kookplaat. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd en uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een privé tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 189.000Huis
Calders
Carrer del Cami de la Font, 25
3
2
145 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 145 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1978). U heeft uitzicht op weilanden de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en een kasteel. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een dorp en in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een vrijstaande woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin van 696 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.600.000Huis
Caldes de Malavella
4
3
322 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 322 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op weilanden de bergen ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee. Het huis ligt in een rustige omgeving. Er zijn 3 badkamers ; er is tevens 1 toilet.
EUR 750.000Huis
Barcelona
4
2
172 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 172 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel (bouwjaar: 1975). Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het huis ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van van 48 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 470.000Huis
Sant Antoni de Vilamajor
4
3
285 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 285 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 2001). De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is verwarming op stookolie en airconditioning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 335.000Huis
Sabadell
6
2
218 m²
Te koop. Dit huis heeft 1 verdieping, een woonoppervlak van 218 m², 6 kamers en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een berging. Het huis heeft 1 balkon. Het is een lichte woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 4 auto's. De aanwezigheid van een privé tuin en een privé patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.650.000Huis
Sant Cugat del Vallès
7
7
677 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis is gemeubileerd ; het huis heeft 4 verdiepingen, een woonoppervlak van 677 m², 7 kamers en 7 slaapkamers. (bouwjaar: 2008). De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels (12 minuten), het openbaar vervoer (12 minuten), de zee en een park. Het is een vrijstaande woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer van 75 m² en 1 eetkamer van 30 m² en 1 kantoor, een waskamer, een kleedkamer, een wijnkelder en een voorraadkast. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer en een hammam ; er is tevens 1 toilet en (30 m²). Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 2 auto's met plaats voor 5 auto's. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een privé tuin, een verwarmde zwembad en een serre van 60 m² maakt deze woning helemaal af.