Huis voor Kopen, Bulgarije

Sorteer 5657 resultaten:
EUR 35.000Huis
Medovo
1
1
Te koop. Dit huis biedt 1 slaapkamer. (bouwjaar: 1955). Er is 1 badkamer.
EUR 200.000Huis
Gorno Sahrane
Te koop. De woning beschikt over een bijgebouw. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is elektrische verwarming en een houtkachel. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 159.000Huis
Varna
с. Близнаци/s. Bliznaci
400 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 400 m². U heeft uitzicht op de zee. De woning beschikt over een wasserette en een berging. Het huis ligt in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht. Er is individuele verwarming. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer, een kleedkamer en een bergruimte. Bij het object hoort een garage. Deze woning beschikt over een tv. Het huis is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 149.990Huis
Osenovo
с. Осеново/s. Osenovo
400 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 400 m². Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een dorp. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer en een souterrain. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een binnenplaats, een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af. Vraagprijs: € 149990.
EUR 15.900Huis
Nikolaevka
с. Николаевка/s. Nikolaevka
100 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 100 m². De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het huis ligt in een dorp. Deze woning is opgetrokken uit steen. Er is elektrische verwarming. De aanwezigheid van een binnenplaats (2400 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 28.000Huis
Malka Smolnitsa
с. Малка Смолница, Добрич/s. Malka Smolnica, Dobrich
110 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 110 m². Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer.. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een binnenplaats (1960 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 12.500Huis
Nikolaevka
с. Николаевка/s. Nikolaevka
200 m²
Te koop. Dit mooie huis heeft een woonoppervlak van 200 m². De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Renovatie is noodzakelijk. Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis ligt in een dorp. Er is elektrische verwarming. De aanwezigheid van een binnenplaats (1250 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 550.000Huis
Sofia
Симеоново/Simeonovo
350 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 350 m². De woning beschikt over een wasserette. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is gasverwarming en verwarming op zonne-energie. Het huis is voorzien van een waskamer en een kleedkamer. De aanwezigheid van een binnenplaats (500 m²), een barbecue en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 180.000Huis
Sofia
Илиянци/Ilianci
250 m²
Te koop. Dit huis is volledig gemeubileerd ; het huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 250 m². De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Het huis is voorzien van een kelder. De aanwezigheid van een binnenplaats (400 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 160.000Huis
Sofia
Филиповци, ул. Божко Димитров/Filipovci, ul. Bojko Dimitrov
430 m²
Te koop. Dit huis heeft 2 verdiepingen en een woonoppervlak van 430 m². De etage is bereikbaar via een trapopgang. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een bergruimte.. Bij het object hoort een garage.