Huis voor Kopen, Britse Maagdeneilanden

Sorteer 132 resultaten:
EUR 4.359.140Huis
Tortola
Brechin House
5
6
1068 m²
Te koop. Dit huis heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 1068 m² en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder en een magazijn. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.264.151Huis
Tortola
Serenity at Luck Hill
6
6
278 m²
Te koop. Dit luxe huis heeft een woonoppervlak van 278 m² en 6 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 2630 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.438.516Huis
Parham Town
Rock Haven
4
5
464 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 464 m² en 4 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 3504 m². Deze woning is onder architectuur gebouwd en wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; met een oven. De aanwezigheid van een verwarmde zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.133.376Huis
Road Town
IRMA DEAL! Sage Mountain Villa - 3 bedrooms, pool and Michael Arneborg design
3
4
278 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis heeft een woonoppervlak van 278 m² en 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het is een zonnige, lichte woning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Deze woning beschikt over een tv en een telefoon. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.877.032Huis
Tortola
Asolare
4
696 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 696 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. De woning beschikt over een berging. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een souterrain, een wijnkelder en een magazijn. Er is een badkamer en een doucheruimte ; met een oven. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.138.581Huis
Virgin Gorda
Bay House
3
4
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel en gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. de perceeloppervlakte bedraagt 7276 m². Het huis is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.830.839Huis
Road Town
Turpentine House
3
4
301 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 301 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning beschikt over een atelier ; de perceeloppervlakte bedraagt 5908 m². Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een tegelvloer. Het huis is voorzien van 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. De aanwezigheid van een binnenplaats, een patio, een barbecue, een zwembad, een spa en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.482.108Huis
Road Town
Villa Ventana
3
3
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op de zee ; het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Er is internet. De aanwezigheid van een tuin, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.571.893Huis
Tortola
South Watch
4
5
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. de perceeloppervlakte bedraagt 3480 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en meerdere kasten. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad, een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.220.559Huis
Road Town
Cloudwalk
3
3
185 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 185 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd. Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het plein. de perceeloppervlakte bedraagt 3164 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 kantoor, een speelkamer, een waskamer, een kleedkamer en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; met een spoelbak. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een binnenplaats, een tuin, een patio, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.