Huis voor Kopen, Bermuda

Sorteer 81 resultaten:
EUR 2.157.774Huis
Smith
Bienvenue
4
4
297 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 297 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; u heeft uitzicht op het meer. de perceeloppervlakte bedraagt 3358 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer, een tegelvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.000.845Huis
Smith
Jacaranda
4
4
438 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 438 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 2792 m². Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken. Het huis is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 4 badkamers. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 6.538.710Huis
Paget
Ardsheal Cottage
4
4
557 m²
Te koop. Dit mooie luxe huis is gemeubileerd ; het huis heeft een woonoppervlak van 557 m² en 4 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. de perceeloppervlakte bedraagt 3237 m². Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken en een open haard. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;, een kitchenette. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een tuin, een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.221Huis
Southampton
1
Te koop. Het huis ligt in een mooie omgeving. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; tevens is er een keuken voorzien van een wasmachine. Beschikbaar vanaf november.
EUR 2.528.301Huis
Devonshire
4
4
Te koop. Dit huis biedt 4 slaapkamers. Het is een lichte woning voorzien van een daglichtkoepel en een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 1 kantoor, een zolder, een speelkamer, een souterrain, een wijnkelder, veel opbergruimte en meerdere kasten. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.708Huis
Paget
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 slaapkamers. Het is een lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en een speelkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een patio, een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af. Huisdieren zijn toegestaan Huisdieren zijn niet toegestaan.
EUR 1.394.925Huis
Hamilton
3
2
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis is instapklaar. Het huis ligt in een rustige omgeving. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door balken, een parketvloer en een open haard. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een patio, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 15.693Huis
Warwick
4
4
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 4 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping in het souterrain. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, 2 kantoren, een speelkamer, een waskamer en een souterrain. Er zijn 4 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 2.615Huis
Paget
2
2
Te koop. Dit huis biedt 2 slaapkamers. Het huis bevindt zich op korte afstand van winkels. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 239.753Huis
Pembroke
3
1
Te koop. Dit huis biedt 3 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer en 1 inpandige berging. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.