Huis voor Kopen, Barbados

Sorteer 17 resultaten:
EUR 174.366Huis
Bridgetown
Country View Estates
3
2
Te koop. Dit huis is gemeubileerd ; het huis biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ; er zijn tevens 2 toiletten en.
EUR 163.468Huis
Bridgetown
#5 Ocean City, St. Philip
3
2
Te koop. Dit huis biedt 8 kamers en 3 slaapkamers. (bouwjaar: 2006). Het huis ligt in een rustige omgeving. Het huis is voorzien van meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 2 toiletten. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 239.753Huis
Christ Church
Maxwell, Christ Church
3
2
Te koop. Dit huis staat leeg ; het huis biedt 9 kamers en 3 slaapkamers. Het huis heeft 1 balkon. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 3 toiletten. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een privé patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 142.544Huis
Bridgetown
#122 Country View Estates
2
1
Te koop. Dit huis biedt 7 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 2018). Het huis bevindt zich op korte afstand van de zee. Het huis is voorzien van een waskamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet. De aanwezigheid van een patio en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.443.721Huis
Royal Westmoreland
7
8
Te koop. Deze luxe villa biedt 7 slaapkamers. U heeft uitzicht op de tuin ; de villa bevindt zich op korte afstand van de zee (5 minuten). de perceeloppervlakte bedraagt 5018 m². De villa heeft 2 balkons. Er is airconditioning. De villa is voorzien van een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 8 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 8 toiletten en. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 4.141.183Huis
Royal Westmoreland
6
7
686 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 686 m² en 6 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; de villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 3191 m². De villa heeft 2 balkons. De villa is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 7 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 7 toiletten en. De aanwezigheid van een barbecue, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 523.097Huis
Bridgetown
Gully Point
5
5
Te koop. Dit luxe huis heeft 3 verdiepingen en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. de perceeloppervlakte bedraagt 1203 m². Het huis ligt aan een doodlopende straat en in een rustige omgeving en heeft 3 balkons. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het huis is voorzien van een waskamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten en. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 784.645Huis
Holetown
6
6
Te koop. Deze villa biedt 6 slaapkamers. De villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. de perceeloppervlakte bedraagt 1439 m². De villa ligt aan een doodlopende straat en heeft 2 balkons. De villa is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 6 toiletten en. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.438.516Huis
Royal Westmoreland
4
5
286 m²
Te koop. Deze villa heeft een woonoppervlak van 286 m² en 4 slaapkamers. de perceeloppervlakte bedraagt 1479 m². De villa heeft 2 balkons. Er is airconditioning. De villa is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 5 toiletten. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 823.877Huis
Royal Westmoreland
3
4
Te koop. Deze villa biedt 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. De villa is instapklaar. De villa bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een gastenverblijf ; de perceeloppervlakte bedraagt 264 m². De villa heeft 3 balkons. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 4 toiletten en. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.