Huis voor Kopen in Andalusië, Spanje

Sorteer 2418 resultaten:
EUR 1.600.000Huis
Tomares
7
10
970 m²
Te koop. Dit chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 970 m² en 7 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Er is vloerverwarming. Het chalet is voorzien van een zolder en een souterrain. Er zijn 10 badkamers waaronder een badkamer en een hammam. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 465.000Huis
Estepona
3
3
116 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 116 m² en 3 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het chalet is instapklaar. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning ligt direct aan zee. Het chalet ligt in een rustige omgeving. Deze verzorgde woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een privé garage. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer en een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 250.000Huis
Barbate
3
2
111 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft een woonoppervlak van 111 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een trapopgang ; het chalet bevindt zich op korte afstand van de zee. Het is een lichte woning. Het chalet is voorzien van 1 eetkamer, 1 inpandige berging, een voorraadkast, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een bewaker. De aanwezigheid van een tuin en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.900.000Huis
El Viso
5
5
262 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 262 m² en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wasserette. Het chalet ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het is een lichte woning. Er is airconditioning. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers van 30 m² en 1 eetkamer, 1 kantoor, een kleedkamer en een souterrain. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Het chalet is uitgerust met een alarmsysteem. De aanwezigheid van van 185 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.150.000Huis
San Roque
6
6
320 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 320 m² en 6 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het chalet bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Het chalet is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 6 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte. De aanwezigheid van een zwembad, een serre en een zonneterras van 280 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.750.000Huis
Marbella
4
5
510 m²
Te koop. Dit mooie chalet heeft 3 verdiepingen, een woonoppervlak van 510 m² en 4 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee de bergen ; het chalet bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee (5 minuten). De woning beschikt over een bijgebouw en een wasserette. Het chalet ligt in een rustige omgeving en is op het zuiden gericht. Het chalet is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, een waskamer en een kleedkamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een hammam ;. Er is een parkeerplaats met plaats voor 4 auto's. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 240.000Huis
Estepona
3
3
102 m²
Te koop. Dit huis heeft een woonoppervlak van 102 m² en 3 slaapkamers. Het huis is voorzien van 1 woonkamer, een waskamer en een bergruimte. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. De aanwezigheid van een patio van 23 m² van 60 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 490.000Huis
Marbella
3
3
270 m²
Te koop. Dit huis is een maisonnettewoning ; het huis heeft 2 verdiepingen, een woonoppervlak van 270 m² en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het huis bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een zonnige woning. Het huis is voorzien van 1 eetkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van van 25 m², een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 750.000Huis
Bahía Dorada
4
4
288 m²
Te koop. Dit moderne chalet heeft een woonoppervlak van 288 m² en 4 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en de zee. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een tegelvloer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 380.000Huis
Benahavís
3
3
222 m²
Te koop. Dit luxe chalet heeft een woonoppervlak van 222 m² en 3 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het chalet bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. De woning beschikt over een bijgebouw. Het chalet ligt in een dorp en in een rustige omgeving. Het is een lichte woning voorzien van een schuifpui. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.