Flat voor Kopen, Verenigd Koninkrijk

Sorteer 242 resultaten:
EUR 1.475.074Flat
Groot-Londen
1 Ram Street Coopers' Lofts
2
3
145 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 145 m², 2 kamers en 2 slaapkamers. Het ligt op de 2e verdieping en deze is bereikbaar via een lift. Het appartement is voorzien van een zolder. Er zijn 3 badkamers. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.475.074Flat
Londen
Coda Residences, Battersea
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 3 kamers. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 811.291Flat
Londen
Coda Residences, Battersea
2
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 kamers. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 658.110Flat
Londen
Coda Residences, Battersea
1
Te koop. Dit luxe appartement biedt 1 kamer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 9.985.115Flat
Londen
Mowbray House, Kensington
4
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 4 kamers. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 2.921.781Flat
Londen
Mowbray House, Kensington
2
Te koop. Dit luxe appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een waskamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé park, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 3.347.283Flat
Londen
Eccleston St, Belgravia SW1W
3
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement biedt 4 kamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het appartement is voorzien van 1 kantoor. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een doucheruimte ;. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.588.541Flat
Londen
Pinnacle, Battersea Reach
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers. Het appartement ligt in een mooie omgeving. Het is een lichte woning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; tevens is er een keuken voorzien van een oven en een wasmachine. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 549.749Flat
Londen
Pavilion Sq, Royal Arsenal Riverside
1
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 1 kamer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.815.475Flat
Londen
Canalside Walk, Paddington
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er zijn 2 badkamers. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.