Flat voor Kopen, Turkije

Sorteer 2187 resultaten:
EUR 140.000Flat
Ağaçlı Mahallesi
2
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 50.000Flat
Altınkum Mahallesi
2
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 75.000Flat
Kuşadası
3
120 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 120 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. U heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer.
EUR 70.000Flat
Antalya
2
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement is gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een dorp. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer en een hammam ; met een oven. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een hammam. De aanwezigheid van een privé tuin en een buiten zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 80.000Flat
Ağaçlı Mahallesi
1
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 63.000Flat
Güllük
2
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de baai ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer en de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. De aanwezigheid van een tuin en een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 93.000Flat
Bodrum
2
1
Te koop. Dit luxe appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de baai de bergen ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee (5 minuten). Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een hammam ;. Deze woning beschikt over een hammam. De entree is beveiligd. De aanwezigheid van een tuin, een openbaar zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 100.000Flat
Alanya
2
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. Het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee. Er is airconditioning. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer en een hammam. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. Deze woning beschikt over een tv en een hammam. De aanwezigheid van een zwembad en een spa maakt deze woning helemaal af.
EUR 78.000Flat
Ağaçlı Mahallesi
2
81 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 81 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is een badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 163.175Flat
Kuşadası
1
1
53 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement is gemeubileerd volledig gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 53 m², 2 kamers en 1 slaapkamer. U heeft uitzicht op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een hammam. Bij het object hoort een privé garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal en een tennisbaan. Deze woning beschikt over een tv en een hammam. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.