Flat voor Kopen, Spanje

Sorteer 14696 resultaten:
EUR 530.000Flat
Madrid
4
2
145 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 145 m² en 4 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 40 m² ; het appartement beschikt tevens over meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek en een sportzaal.
EUR 214.000Flat
Palm-Mar
1
1
91 m²
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 91 m² en 1 slaapkamer. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning is voorzien van een schuifpui. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 175.000Flat
Madrid
2
1
62 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 62 m² en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. De woning beschikt over een bijgebouw. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een speelkamer. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek, een sportzaal en een fitnesszaal.
EUR 493.000Flat
Palm-Mar
2
3
135 m²
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 135 m² en 2 slaapkamers. De woning is zeer comfortabel. Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige woning. Er zijn 3 badkamers. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 495.000Flat
Marbella
2
2
141 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 141 m² en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het appartement is op het westen gericht op het zuiden gericht. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer en een bergruimte. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 186.000Flat
Barcelona
1
1
40 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 40 m² en 1 slaapkamer. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een tegelvloer. Er is individuele verwarming, elektrische verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.
EUR 1.950.000Flat
Madrid
5
5
383 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 383 m² en 5 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is ingericht. Het ligt op de bovenste verdieping ; het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. De woning beschikt over een wasserette. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van een waskamer. Er zijn 5 badkamers waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 1.460.000Flat
Arapiles
3
3
180 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 180 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het noorden gericht. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van een waskamer. Er zijn 3 badkamers. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.
EUR 330.000Flat
Málaga
2
1
67 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 67 m² en 2 slaapkamers. Het gaat om nieuwbouw recentelijk gebouwd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een lichte, vrijstaande woning. Er is vloerverwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto.
EUR 139.000Flat
Madrid
3
1
67 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 67 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Er is elektrische verwarming en airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;.