Flat voor Kopen, Spanje

Sorteer 14696 resultaten:
EUR 870.000Flat
Barcelona
4
2
150 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 150 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1961). Het ligt op de bovenste verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het appartement ligt in een rustige omgeving en is op het oosten gericht ; het appartement beschikt over 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer en een open haard. Er is gasverwarming, een warmtepomp en airconditioning. Het appartement is voorzien van 2 woonkamers, 1 eetkamer, 1 kantoor en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad van 15 m² van 35 m² maakt deze woning helemaal af.
EUR 160.000Flat
Puig
4
1
84 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 84 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. (bouwjaar: 1971). Renovatie is noodzakelijk. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft op de zee ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee. Het appartement ligt in een rustige omgeving en heeft 1 balkon. Het is een lichte, vrijstaande woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een waskamer. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een tennisbaan. De aanwezigheid van een privé tuin, een barbecue, een zwembad en een loggia maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf 1.
EUR 230.000Flat
Badalona
3
3
100 m²
Te koop. Dit appartement is gemeubileerd ; het appartement heeft een woonoppervlak van 100 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is zeer comfortabel (bouwjaar: 2008). U heeft een vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en een park. Het appartement ligt in een mooie omgeving en is op het zuiden gericht ; het appartement beschikt over 1 balkon. Het is een zonnige, lichte woning. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer van 31 m². Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte en een doucheruimte ;. Het appartement is uitgerust met een alarmsysteem.
EUR 450.000Flat
Valencia
4
3
139 m²
Te koop. Dit luxe traditionele appartement heeft een woonoppervlak van 139 m², 4 kamers en 4 slaapkamers. De woning is ingericht en zeer comfortabel (bouwjaar: 1970). De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, 2 inpandige bergingen, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De residentie beschikt tevens over een televisiekamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af.
EUR 430.000Flat
Madrid
1
1
92 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 92 m², 1 kamer en 1 slaapkamer. De woning is gerenoveerd (bouwjaar: 1978). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een berging. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het is een zonnige, lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en een magazijn. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een tuin, een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 180.000Flat
Valencia
3
2
93 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 93 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning is ingericht (bouwjaar: 2011). Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en de zee (10 minuten). Het appartement heeft 1 balkon. Het appartement is voorzien van 1 eetkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ; er is tevens 1 toilet en.
EUR 695.000Flat
Barcelona
3
2
119 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 119 m², 3 kamers en 3 slaapkamers. De woning verkeert in uitstekende staat van onderhoud en is gerenoveerd (bouwjaar: 1969). De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. De woning beschikt over een bijgebouw. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving en heeft 1 balkon. Het is een goed geïsoleerde, vrijstaande woning voorzien van een schuifpui. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een kleedkamer. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder.
EUR 450.000Flat
Palm-Mar
3
4
261 m²
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 261 m² en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning is voorzien van een schuifpui. Er zijn 4 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 338.000Flat
Palm-Mar
2
3
183 m²
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 183 m² en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning is voorzien van een schuifpui. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 288.000Flat
Palm-Mar
2
3
145 m²
Te koop. Dit luxe appartement is een maisonnettewoning ; het appartement heeft een woonoppervlak van 145 m² en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig uitzicht heeft. De woning is voorzien van een schuifpui. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.