Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 15141 resultaten:
EUR 450.000Flat
Lissabon
Te koop. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer.. De aanwezigheid van een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Flat
Lissabon
2
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er zijn 2 badkamers.
EUR 123.500Flat
Amadora
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer (10 m). Er is 1 badkamer.
EUR 214.000Flat
Cascais
2
2
62 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 62 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee (1). Het appartement ligt in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers.
EUR 99.000Flat
Sintra
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (500 m) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd.
EUR 230.000Flat
Lissabon
1
37 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 37 m² en 1 kamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van het openbaar vervoer. Het is een zonnige woning. Er is 1 badkamer ;.
EUR 180.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. De woning beschikt over een binnenhof. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een binnenplaats (27 m²) maakt deze woning helemaal af.
EUR 137.000Flat
Odivelas
3
1
Te koop. Dit appartement biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (950 m) en een park. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een bibliotheek.
EUR 175.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer. Er is 1 badkamer. De aanwezigheid van een tuin maakt deze woning helemaal af. Beschikbaar vanaf april.
EUR 188.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De woning is recentelijk gebouwd. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer. Het is een lichte woning voorzien van dubbele beglazing. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een parketvloer. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een magazijn en meerdere kasten. Er is 1 badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van van 49 m² maakt deze woning helemaal af.