Flat voor Kopen, Frankrijk

Sorteer 21728 resultaten:
EUR 690.000Flat
Saint-Tropez
75 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 75 m² en 3 kamers. De woning komt uit de 1e eeuw. U heeft uitzicht op de zee de tuin. de perceeloppervlakte bedraagt 66 m². Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een souterrain en meerdere kasten. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 540.000Flat
Cannes
3
86 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 86 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het ligt op de 2e verdieping vanwaar u vrij uitzicht op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 609.000Flat
Beausoleil
Rue du Professeur Calmette
2
2
70 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 70 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. Het ligt op de 4e verdieping en deze is bereikbaar via een lift ; u heeft uitzicht op de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats.
EUR 5.910.000Flat
Cannes
3
3
286 m²
Te koop. Dit moderne appartement heeft een woonoppervlak van 286 m², 5 kamers en 3 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd. Het ligt op de 2e verdieping, dit is tevens de bovenste verdieping vanwaar u een prachtig vrij uitzicht op de zee de baai. De woning beschikt over een gastenverblijf. Het appartement is op het zuidwesten gericht. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer en een kleedkamer. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ;. De entree is beveiligd, tevens is er een toezichthouder. De aanwezigheid van een zwembad en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 332.000Flat
Saint-Julien-en-Genevois
3
1
81 m²
Te koop. Dit mooie appartement heeft een woonoppervlak van 81 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het ligt op de 2e verdieping. De woning beschikt over een bijgebouw. Het appartement is op het zuidwesten gericht. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een kelder, veel opbergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er is 1 badkamer waaronder een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 685.000Flat
Saint-Tropez
Te koop. Dit appartement is een maisonnettewoning ; het appartement biedt 3 kamers. U heeft uitzicht op de zee. Deze woning wordt in het bijzonder gekenmerkt door een open haard. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 eetkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een zwembad, een serre en een zonneterras maakt deze woning helemaal af.
EUR 495.000Flat
Cannes
3
98 m²
Te koop. Dit mooie luxe appartement heeft een woonoppervlak van 98 m², 4 kamers en 3 slaapkamers. Het ligt op de bovenste verdieping vanwaar u vrij uitzicht op de tuin ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals de zee en een park. Het is een zonnige, lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een kleedkamer, een kelder en een souterrain. Er is een badkamer en een doucheruimte ;. Bij het object hoort een garage. De aanwezigheid van een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Flat
Gassin
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers. U heeft uitzicht op de zee. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. De aanwezigheid van een privé tuin van 50 m², een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 540.000Flat
Saint-Tropez
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers. De woning is voorzien van elektrische rolluiken. Er is airconditioning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer en 1 eetkamer. Er is een badkamer en een sanitaire ruimte ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats met plaats voor 1 auto. De aanwezigheid van een zwembad maakt deze woning helemaal af.
EUR 920.000Flat
Beausoleil
rue du Professeur Calmette
2
2
82 m²
Te koop. Dit mooie moderne appartement is gelijkvloers, heeft een woonoppervlak van 82 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is recentelijk gebouwd. Het ligt op de 5e verdieping en deze is bereikbaar via een lift zowel als een trapopgang ; het is fraai gelegen zodat u een prachtig vrij uitzicht op de zee. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, een kelder en een souterrain. Er zijn 2 badkamers waaronder een badkamer ;. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De aanwezigheid van een tuin van 12 m² maakt deze woning helemaal af.