Flat voor Kopen, Portugal

Sorteer 15693 resultaten:
EUR 248.248Flat
Porto
R. João Allen
2
3
88 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 88 m², 5 kamers en 2 slaapkamers. (bouwjaar: 2019). Het ligt op de 1e verdieping en deze is bereikbaar via een lift. Er is airconditioning. Er zijn 3 badkamers waaronder een badkamer ; er zijn tevens 3 toiletten en. Het appartement is voorzien van zonnepanelen. Op het terrein ligt een parkeerplaats. De entree wordt beveiligd door een toezichthouder. Beschikbaar vanaf 11. Vraagprijs: € 170750.
EUR 455.000Flat
Oeiras
3
2
Te koop. Dit mooie appartement biedt 4 kamers en 3 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift. De woning beschikt over een berging. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer, 1 inpandige berging, een bergruimte, een magazijn en meerdere kasten. Er zijn 2 badkamers ;. Bij het object hoort een garage met plaats voor 2 auto's.
EUR 340.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer en een park. Het appartement is op het oosten gericht. Het appartement is voorzien van een magazijn. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal.
EUR 175.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. De woning is gerenoveerd in 2018. De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van winkels en het openbaar vervoer (3 minuten). Het appartement ligt in een mooie omgeving en is op het westen gericht. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer. Er is 1 badkamer ;, een kitchenette met een oven. De aanwezigheid van een patio maakt deze woning helemaal af.
EUR 500.000Flat
Lissabon
1
1
Te koop. Dit luxe appartement biedt 2 kamers en 1 slaapkamer. U heeft een vrij uitzicht ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en een park. De woning beschikt over een binnenhof. Het appartement is voorzien van een magazijn. Er is 1 badkamer. Bij het object hoort een garage. De entree is beveiligd, tevens is er een bewaker. De aanwezigheid van een binnenplaats maakt deze woning helemaal af.
EUR 450.000Flat
Lissabon
Te koop. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen. Het is een lichte woning. Het appartement is voorzien van 1 woonkamer.. De aanwezigheid van een barbecue en een serre maakt deze woning helemaal af.
EUR 475.000Flat
Lissabon
2
2
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement is instapklaar. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals het openbaar vervoer. Het is een lichte woning. Deze woning is onder architectuur gebouwd. Er zijn 2 badkamers.
EUR 123.500Flat
Amadora
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is niet bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels en het openbaar vervoer (10 m). Er is 1 badkamer.
EUR 214.000Flat
Cascais
2
2
62 m²
Te koop. Dit appartement heeft een woonoppervlak van 62 m², 3 kamers en 2 slaapkamers. De etage is bereikbaar via een lift ; het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer en de zee (1). Het appartement ligt in een rustige omgeving. Er zijn 2 badkamers.
EUR 99.000Flat
Sintra
2
1
Te koop. Dit appartement biedt 3 kamers en 2 slaapkamers. De woning is gerenoveerd. Het appartement bevindt zich op korte afstand van allerlei voorzieningen zoals winkels, het openbaar vervoer (500 m) en een park. Het appartement ligt in een rustige omgeving en in een mooie omgeving. Er is 1 badkamer. De residentie beschikt tevens over een fitnesszaal. De entree is beveiligd.